Пошук

У Підгайцівській громаді вперше атестували працівників культури

Дата: 06.12.2021 15:13
Кількість переглядів: 375

Центр культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради провів атестацію працівників закладів культури Підгайцівської сільської ради. Атестаційна комісія заслухала звіти 17-ти працівників про виконану роботу, творчі досягнення, участь у конкурсах за попередні роки та винесла вердикт.

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько розповів, що після об’єднання у громаді діє 13 клубних закладів: 7 будинків культури  - у селах Липини, Піддубці, Підгайці, Лище, Звірів, Романів, Борохів та 6 сільських клубів – у селах Веснянка, Воротнів, Вишнів, Гаразджа, Пальче, Крупа.

Атестацію вирішили провести наприкінці року, аби систематизувати роботу закладів культури та оцінити перспективи діяльності щодо концертної та гурткової діяльності на наступний рік.  Комісія у складі провідних спеціалістів Підгайцівської сільської ради у сфері освіти та культури оцінювала професійні та ділові якості працівників закладів культури громади,  можливості їх професійного та посадового росту.

 За словами директорки КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради» Тетяни Ковжук, усіх працівників культури атестовано як таких, що відповідають займаній посаді. За результатами проведеної атестації складено протоколи, оформлено атестаційні листи, рекомендовано направлення усіх працівників на курси підвищення кваліфікації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.