Пошук

Кращі знавці інформаційних технологій Волині – учні з Підгайцівської громади

Дата: 06.12.2021 13:18
Кількість переглядів: 709

24 листопада 2021 року на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Волинської обласної ради проходив обласний конкурс юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки.

За результатами захисту домашнього завдання та виконаних контрольних робіт команда Підгайцівської громади здобула перемогу - І місце серед команд Волинської області!

В особистій першості Спільнюк Дмитро з Підгайцівського ліцею посів ІІ місце в номінації «Web-дизайн».

Фото без опису

Загалом у заході взяли участь 23 команди з районів, міст, територіальних громад області (49 учасників), які виконували завдання в номінаціях «Офіс-менеджмент», «Web-дизайн», «Програмування».

Команду Підгайцівської громади представляли Спільнюк Дмитро та Кушин Іван - учні 11 класу Підгайцівського ліцею (керівник Ковальчук М.М.) та Андрійчук Дарина - учениця 10 класу Піддубцівського ліцею (керівник Смалюк І.В.).

Фото без опису

Керівник однієї з учасниць змагань, вчитель інформатики Піддубцівського ліцею Інна Смалюк привітала збірну команду Підгайцівської громади з перемогою та зазначила: «Наші учні розумні, творчі, винахідливі, креативні! Це наша гордість, надія і майбутнє! І це означає, що у самостійне життя вирушать молоді люди, які знають, ким бути і якими бути, впевнені у своїх силах громадяни України!»

Вітаємо кращих знавців інформаційних технологій Волині з перемогою! Пишаємося нашими молодими обдаруваннями та дякуємо їх наставникам за плідну працю та якісну підготовку учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних