Пошук

Податківці зустрілися з представниками Підгайцівської сільської ради

Дата: 02.12.2021 14:34
Кількість переглядів: 620

В рамках постійної взаємодії податкової служби з територіальними громадами 2 грудня відбулася робоча зустріч заступників голови Підгайцівської сільської ради Леоніда Гроголя та Валентина Приходька з податківцями. На зустрічі були присутні старости Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Основне питаннями, яке обговорювалося - своєчасної сплати плати за землю та податку на нерухоме майно. На даний час основним завданням є налагодження співпраці з Підгайцівською територіального громадою щодо стягнення заборгованості, що збільшить надходження до бюджету громади.

Фото без опису

Задля цього необхідно налагодити координацію роботи та проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями. Платникам, які мають заборгованість з плати за землю та податку на нерухоме майно необхідно терміново погасити заборгованість.  

Особлива увага під час зустрічі була приділена, також, організації спільної роботи щодо залучення до декларування доходів власників паїв.

За додатковою інформацією та роз’ясненнями мешканців просимо звертатися до Центру обслуговування Платників податків за номером (0332)777190.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних