Пошук

Вчителька фізичного виховання Борохівської гімназії виграла спортивний інвентар в освітньому онлайн-проєкті «ПОСИЛКА УСПІХУ»

Дата: 01.12.2021 11:43
Кількість переглядів: 406

Мартинюк Олена – вчитель фізичного виховання Борохівської гімназії взяла участь у проект «ПОСИЛКА УСПІХУ», який фінансується за кошти благодійного фонду Klitschko Foundation.

Фото без опису

У вересні-жовтні протягом 2 місяців вона проходила навчання разом з 150 вчителями-фізкультурниками з усієї України у діджитал-просторі Impactum у таких форматах: відео, подкасти, дискусії, Zoom-дзвінки, віжуал-бокси.

Фото без опису

За успішну участь, виконання всіх навчальних модулів, педагогиня  отримала для Борохівської гімназії спортивний інвентар – 4 футбольних м’ячі, 4 баскетбольних, 4 волейбольних; тренерську безрукавку та бейсболку.

Фото без опису
«Я дуже рада, що взяла участь в навчанні, адже отримала корисні нові знання для ефективної роботи з учнями, познайомилися з вчителями та вчительками фізичного виховання з усієї країни, ми обмінялися один з одним досвідом, навчилися як реалізовувати власні проєкти та втілювати локальні ініціативи у своїх громадах. Бажаю кожному вчителю нашої Підгайцівської ТГ долучатись до подібних проектів», - підсумувала Олена Мартинюк.
Про суть проекту читайте за посиланням: https://www.klitschkofoundation.org/projects/sport/posilka-uspikhu/

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних