Пошук

Для борохівчан відкрили тренажерний майданчик просто неба

Дата: 29.11.2021 14:35
Кількість переглядів: 1012

На території Борохівської гімназії Підгайцівської сільської ради встановили тренажери під відкритим небом, де усі охочі можуть займатись фізичною культурою.

Фото без опису

Фото без опису

Староста округу, Катерина Маннонова, розповіла, що наприкінці літа з пропозицією облаштування такого спортивного комплексу звернулася до Галини Красовської – директорки ТОВ «Набуток» - однієї з компаній аграрної групи підприємств «Вілія». Підтримала ініціативу старости Підгайцівська сільська рада, яка зробила благоустрій дитячого майданчика в с. Борохів. Сільською радою було облаштовано тверде покриття та встановлено спортивні тренажери, які закупили за кошти мецената. Комплекс під відкритим небом  містить тренажери, які дозволяють задіяти практично всі базоваі групи м’язів та сприяють зміцненню кардіо системи.  

Фото без опису

Фото без опису

Таким чином, для учнів Борохівської гімназії та місцевих жителів  з’явилася можливість займатися фізичними вправами та активно проводити дозвілля на свіжому повітрі.

Фото без опису

Фото без опису

Староста зауважила, що:  «Це є найкращим проявом співпраці влади та бізнесу на благо громади. Та висловила подяку Підгайцівському сільському голові Юрію Семенюку за оперативну підтримку в здійсненні благоустрою та встановленні тренажерів, а  Галині Красовській за активну громадську позицію».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних