Пошук

Успішні навчання педагогів Підгайцівської громади

Дата: 24.11.2021 14:42
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

148 учителів Підгайцівської сільської ради, які забезпечуватимуть здобуття учнями 5 класів загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальних роках, успішно пройшли навчання та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації на 30 годин (1ЕКТS).

З метою забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти, на виконання Плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», на виконання розпорядження голови Волинської ОДА від 09.07.2021 № 414 «Про розподіл субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», тренери Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти організували онлайн – навчання нашим педагогим. Навчання проходило за освітніми галузями: мовно – літературною, математичною, природничою, інформаційною, громадянською та історичною, мистецькою, технологічною, соціальною та здоров’язбережувальною,  фізичної культури. Навчання було цікавим завдяки використанню інноваційних технологій та інструментів: презентацій,  тренінгів, ділових ігор, інтерактивних вправ. Учителі – практики та тренери ВІППО поділилися успішними кейсами впровадження реформи Нової української школи.

Фото без опису

Щиро дякуємо учителям, які навчалися, тренерам, які навчали за організацію та проведення курсів! Бажаємо, щоб реформа НУШ легко й успішно втілювалася у життя у школах нашої громади та України !

Інформує Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних