Пошук

Оголошується конкурс різдвяно-новорічної атрибутики «Святвечір»

Дата: 23.11.2021 11:59
Кількість переглядів: 478

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради оголошує проведення конкурсу різдвяно-новорічної атрибутики «Святвечір».

Фото без опису

На Конкурс подаються:
•    традиційні атрибути різдвяно-новорічних свят (новорічні ялинки, вертепні шопки, різдвяні зірки, маски ряджених, реквізити колядників і щедрівників, дідухи, павуки);
•    твори народного мистецтва на різдвяно-новорічну тематику; 
•    сучасні новорічні прикраси, які мають відношення до традиційної народної культури.

Фото без описуФото без опису

Перший етап конкурсу проведуть керівники закладів загальної середньої освіти Підгайцівської сільської ради, керівники гуртків та секцій. 
До участі у ІІ-му етапі подаються матеріали переможців І-го етапу Конкурсу  у трьох вікових групах:
І група – 8-11 років;
ІІ група – 12-14 років;
ІІІ група – 15-18 років;

Заклад освіти має можливість представити до ІІ-го етапу конкурсу не більше 5 робіт, зробивши фото формату 20х30 у 2-3 ракурсах.

Заявки разом з роботами на участь у кожному етапі Конкурсу подаються до відповідного оргкомітету на місцях. Заявки та роботи на участь у ІІ-му етапі Конкурсу подаються за адресою: Луцький район, с. Підгайці, вул. Шкільна, 30 або на ел. пошту pidgaycs-osvita@ukr.net. до 01 грудня 2021 року.

Роботи переможців другого етапу конкурсу будуть представлені   в обласному етапі конкурсу різдвяно-новорічної атрибутики «Святвечір» (дистанційно) у 2021-2022 н.р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних