Пошук

Староста з Романова представив громаду на Всеукраїнських спортивних змаганнях

Дата: 22.11.2021 14:57
Кількість переглядів: 511

18-21 листопада у місті Берегове на Закарпатті відбулися Всеукраїнські спортивні змагання серед голів міських, селищних, сільських рад, голів і старост територіальних громад, організовані Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством «Колос». За звання найкращих спортсменів-управлінців боролися майже 300 учасників з різних куточків України.

Фото без опису

У складі збірної Волині Підгайцівську громаду на заході представляв Віктор Ковжук - староста сіл Романів, Новокотів, Верхівка, Ботин. Віктор Володимирович  взяв участь у турнірі з шах, в якому виборов порчесне 7 місце з 18 учасників з різних областей України.

Фото без опису

Староста розповів, що був приємно вражений, адже змагання   організоване на високому рівні. «Отримав можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом з багатьма управлінцями з різних областей. Поспілкувались з головним суддею - представником Української асоціації шахів України Захарчуком Іваном Романовичем про організацію та шляхи розвитку змагань серед громад в Україні».

Фото без опису

Загальне командне місце не визначали. Достойні результати продемонстрували учасники з Волині в індивідуальних змаганнях: Валерій Боярський, Юрій Кревський, Анастасія Павлович, Людмила Бойчук, Віктор Пась, Богдан Гусак, Віталій Кашик, Юрій Косинець. Волейбольна збірна посіла 2 місце. 

Вітаємо команду Волинської області та всіх вболівальників, які підтримали з вдалим виступом, бажаємо успіху та нових спортивних здобутків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних