Пошук

Учні Підгайцівського ліцею готують проєк із запровадження компостування в громаді 

Дата: 17.11.2021 16:53
Кількість переглядів: 484

Сьогодні, 17 листопада 2021 року, ініціативна група школярів Підгайцівського ліцею під керівництвом вчителя трудового навчання Руслана Семенюка обговорили ідею запровадження компостування у Підгайцівській громаді з представниками Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Учні подали заявку для участі в ІІІ конкурсі креативних ідей для школярів «Зробимо Волинь кращою!». 


Сьогодні доцент Факультету економіки та управління Волинського національного університету імені Лесі Українки Інна Милько запросила  ініціативну групу з Підгайцівського ліцею на онлайн-тренінг, де обговорили основні правила написання, завдання та результати проєкту запровадження компостування в громаді.

Руслан Семенюк розповів про власний досвід компостування, адже він використовує його вже впродовж 10 років на своїй присадибній ділянці. Учні ділилися ідеями щодо правильного поводження з листям та іншими органічними відходами шляхом запровадження компостування у дошкільних навчальних закладах та централізовано на теренах цілої громади.


До онлайн заходу приєднались також професор кафедри менеджменту та адміністрування ВНУ ім. Л. Українки Лариса Черчик, доцент Ірина Волинець, голова молодіжної ради при Підгайцівській сільській раді Ольга Кобилянська, фахівець із ведення інформаційної політики Підгайцівської сільської ради Леся Киришун.

Координаторка тренінгу Інна Милько пояснила, що в результаті участі школярів в ІІІ конкурсі креативних ідей «Зробимо Волинь кращою!», ініціативні групи під керівництвом спеціалістів розроблять  готовий проєкт для реалізації кращих ідей у своїх громадах, отримають сертифікати слухачів тренінгу. А за результатами голосування у номінаціях: «Добробут громад», «Соціально спрямовані», «Відновлення культурно-історичної спадщини», «Екологоорієнтовані», «Бізнес, що створює робочі місця» - переможці конкурсу отримають цінні подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.