Пошук

Майже 18 га землі відведуть для учасників АТО у Романові

Дата: 15.11.2021 12:56
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

Підгайцівська сільська рада повідомляє, що відповідно до рішення Підгайцівської сільської ради №10/6 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території», було розпочато роботу з розроблення детальних планів території земельних ділянок в селі Романів на території Підгайцівської сільської ради, Луцького району Волинської області. Відповідні оголошення розміщені у газеті «Волинський ринок» №34 від 11.11.2021 р, сторінка №5.

Фото без опису

Після завершення всіх необхідних процедур та оформлення документів буде розпочато процес видачі земельних ділянок учасникам АТО у відповідності до поданих заяв.

Орієнтовною площа ділянок 11,95 га, 1,20 га та 4,72 га  для будівництва житлового кварталу в селі Романів на території Підгайцівської сільської ради, Луцького району Волинської області.

Ознайомитися з проєктом документу державного планування, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:  45602, Волинська обл., Луцький р-н, с. Підгайці, вул. Шкільна, буд. 30.

Строк подання зауважень і пропозицій приймається  до 10 грудня 2021 року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання щодо детальних планів будуть проводитись 14.12.21р. о 12:00 годині в приміщенні Підгайцівської сільської ради.

Наголошуємо, що сільська рада вже протягом 9 місяців працює над тим, щоб пройти всі бюрократичні процедури та завершити цей процес.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних