Пошук

Очільника Підгайцівської громади відзначили за допомогу військовим

Дата: 11.11.2021 14:04
Кількість переглядів: 733

Сьогодні, 11 листопада 2021 року, голові Підгайцівської сільської ради Юрію Семенюку вручили подяку за вагомий внесок в підтриманні бойової готовності, патріотизм та відданість обраній справі, тісну співпрацю з командуванням військової частини та з нагоди Дня створення 204 Севастопольської бригади тактичної авіації.

Фото без опису

Передав  відзнаку депутат Луцької районної ради Сівак Сергій Віталійович.

 Фото без опису

«Коли на території України тривають бойові дії, дуже важливо спільними зусиллями сприяти та допомагати нашим воїнам», – зазначив Юрій Семенюк.

Довідково. Як зазначив Сергій Сівак, льотчики - службовці 204 Севастопольської бригади тактичної авіації нещодавно відзначили 80-ту річницю народження їх військового формування, адже праматір’ю цієї частини був авіаполк, створений ще у далекому 1941 році, що дислокувався на аеродромах Саки та Бельбек. Сергій Віталійович пригадав драматичну сторінку в історії Бригади, пов’язану з захопленням російським окупантами АРК у 2014 році. «Тодішній командир Бригади, полковник Юлій Мамчур, з беззбройними льотчиками, що не зрадили присязі українському народові, під державний гімн, пройшли через кордони російських бойовиків та в послідуючому зуміли вивести на материкову частину України, прапор частини, її формулярну документацію та військову техніку», - розповів Сергій Сівак. Бригада бере активну участь в російсько-українській війні та має значний бойовий досвід, а  «ревіння авіаційних двигунів над містом Луцьк, взліт і приземлення військових бортів, вже стали візитівкою міста», поінформував Сергій Сівак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних