Пошук

Як провели осінні канікули вчителі Підгайцівської громади

Дата: 09.11.2021 10:35
Кількість переглядів: 506

Канікули в усіх асоціюються з відпочинком. Але для учителів - то час плідної праці, навчання на тренінгах, семінарах, практикумах. Це час саморозвитку, традиційних педагогічних нарад та нетрадиційних майстер класів, творчих майстерень та педагогічних консиліумів. 

Фото без опису

А ще, для учителів нашої громади під час осінніх канікул було проведено ряд супервізій.  Супервізія - це сучасний інструмент  професійної підтримки та професійного розвитку, який передбачає комплекс заходів із супроводу педагогічних працівників в умовах реалізації Нової української школи. 

Фото без опису

На теренах Волинської області працює 31 сертифікований супервізор, вони надають консультації, навчально - методичну допомогу щодо впровадження реформ НУШ. Вперше на Волині супервізію було проведено для директорів шкіл нашої громади супервізором Богданович Ольгою Іванівною. Вона надавала консультування на тему «Роль керівника в сучасному закладі освіти» та «Розбудова внутрішньої системи якості освіти». 

Фото без опису

Також, на базі Піддубцівського ліцею для учителів початкової школи було проведено супервізію на тему «Я досліджую світ, здоровя, збережувальні технології ». Поліщук Наталія Анатоліівна дала багато корисних рекомендацій для роботи учителів, які працюють за Концепцією Нової украінської школи. Багато питань постало перед педагогами з впровадженням інклюзивної освіти. Тому, дві супервізіі на тему «Робота педагога та асистента в інклюзивному класі» провела Романюк Світлана Володимирівна. Попереду на педагогів початкової школи чекають ще супервізіі Никитюк Лариси. Сподіваємося, що супервізія допоможе нашим педагогам успішно впроваджувати концепцію Нової української школи.

Фото без опису

Інформує Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних