Пошук

Знайомтесь з поліцейським офіцером Підгайцівської громади

Дата: 08.11.2021 08:38
Кількість переглядів: 1583

Окрім вже діючого поліцейського офіцера Підгайцівської громади - Толстіхіна Миколи який працює в громаді з 2020 року, з 29.10.2021 на посаду призначений ще один поліцейський офіцер громади, про це повідомили на офіційній сторінці у фейсбук поліцейських офіцерів Підгайцівської громади

Отож, знайомтесь капітан поліції - Остапчук Олександр.

Фото без опису

В 2015 році Олександр закінчив Національну академію внутрішніх справ України, після чого розпочав кар’єру правоохоронця, працював у відділках поліції м. Ковеля та Рожища на посадах дільничого офіцера поліції і інспектора груп реагування патрульної поліції. З 2019 року працював в секторі превентивної комунікації «Поліція діалогу» в м.Луцьку, де забезпечував дотримання публічної безпеки та порядку на території Волинської та інших областей України. Влітку 2021 року пройшов конкурс та навчання в м. Харкові на посаду поліцейський офіцер Підгайцівської громади.

ТОП-3 запитань до Олександра Остапчука: "Що для вас означає проект «Поліцейський офіцер громади»?" - "Для мене даний проект це одна з найкращих реформ Національної поліції, який допоможе підняти рівень довіри населення до поліції. ПОГ є частиною громади, який відповідає за безпеку жителів громади, а також своєчасно реагує та вирішує проблеми жителів громади. Постараюсь докласти максимум зусиль аби наша громада стала однією з найбезпечніших громад області та країни." - "Хто є вашим натхненником по життю?" - "Насамперед це моя сім’я: дружина та син. Їх підтримка — моя рушійна сила." - "Ваше хобі та захоплення?" - "Захоплююсь бігом, риболовлею та подорожами."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних