Пошук

Знайомтесь з поліцейським офіцером Підгайцівської громади

Дата: 08.11.2021 08:38
Кількість переглядів: 1617

Окрім вже діючого поліцейського офіцера Підгайцівської громади - Толстіхіна Миколи який працює в громаді з 2020 року, з 29.10.2021 на посаду призначений ще один поліцейський офіцер громади, про це повідомили на офіційній сторінці у фейсбук поліцейських офіцерів Підгайцівської громади

Отож, знайомтесь капітан поліції - Остапчук Олександр.

Фото без опису

В 2015 році Олександр закінчив Національну академію внутрішніх справ України, після чого розпочав кар’єру правоохоронця, працював у відділках поліції м. Ковеля та Рожища на посадах дільничого офіцера поліції і інспектора груп реагування патрульної поліції. З 2019 року працював в секторі превентивної комунікації «Поліція діалогу» в м.Луцьку, де забезпечував дотримання публічної безпеки та порядку на території Волинської та інших областей України. Влітку 2021 року пройшов конкурс та навчання в м. Харкові на посаду поліцейський офіцер Підгайцівської громади.

ТОП-3 запитань до Олександра Остапчука: "Що для вас означає проект «Поліцейський офіцер громади»?" - "Для мене даний проект це одна з найкращих реформ Національної поліції, який допоможе підняти рівень довіри населення до поліції. ПОГ є частиною громади, який відповідає за безпеку жителів громади, а також своєчасно реагує та вирішує проблеми жителів громади. Постараюсь докласти максимум зусиль аби наша громада стала однією з найбезпечніших громад області та країни." - "Хто є вашим натхненником по життю?" - "Насамперед це моя сім’я: дружина та син. Їх підтримка — моя рушійна сила." - "Ваше хобі та захоплення?" - "Захоплююсь бігом, риболовлею та подорожами."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних