Пошук

Налагоджено співробітництво Підгайцівської ТГ з «Дитячим будинком «Дім затишку»

Дата: 05.11.2021 15:50
Кількість переглядів: 474

Підгайцівська сільська рада та приватна організація «Дитячий будинок «Дім затишку», директор Олександр Мельник, підписали договір про співпрацю.

Метою договору є співробітництво у сфері соціального захисту дітей, поліпшення їх становища, запобігання і подолання дитячої бездоглядності і безпритульності та підтримка сімей з дітьми.

5 листопада 2021 року  «Дитячий будинок «Дім затишку» відвідали заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук, начальник Служби у справах дітей Наталія Матвіюк та начальник Відділу соціального захисту населення Катерина Голубович.

Приватна організація «Дитячий будинок «Дім затишку» розташований у селі Дерно Луцького району. Заклад надає послуги з догляду, виховання та реабілітації дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, забезпечує доступ вихованців до соціальних, освітніх і медичних послуг, організовує проведення медичного обстеження, у разі потреби - надання невідкладної медичної допомоги.

Під час візиту представники влади ознайомилися з умовами, в яких знаходяться хлопчики і дівчатка. Посадовці поінформували, що у закладі створені всі належні умови для проживання, навчання, забезпечення повноцінного харчування, фізичного та духовного розвитку дітей відповідно до віку, потреб та індивідуальних особливостей.

Наталія Матвіюк розповіла: «Ми отримали додаткову можливість влаштування дітей, які опинились у складних життєвих обставинах у належні умови. Також, у закладі діти матимуть гарний приклад, як створювати такі ж умови у своїх біологічних сімях».

Олександр Бляшук зазначив: «Ми будемо співпрацювати з закладами надання соціальних послуг, щоб на необхідному рівні забезпечити дотримання прав та інтересів дітей громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.