Пошук

Налагоджено співробітництво Підгайцівської ТГ з «Дитячим будинком «Дім затишку»

Дата: 05.11.2021 15:50
Кількість переглядів: 502

Підгайцівська сільська рада та приватна організація «Дитячий будинок «Дім затишку», директор Олександр Мельник, підписали договір про співпрацю.

Фото без опису

Метою договору є співробітництво у сфері соціального захисту дітей, поліпшення їх становища, запобігання і подолання дитячої бездоглядності і безпритульності та підтримка сімей з дітьми.

Фото без опису

5 листопада 2021 року  «Дитячий будинок «Дім затишку» відвідали заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук, начальник Служби у справах дітей Наталія Матвіюк та начальник Відділу соціального захисту населення Катерина Голубович.

Фото без опису

Приватна організація «Дитячий будинок «Дім затишку» розташований у селі Дерно Луцького району. Заклад надає послуги з догляду, виховання та реабілітації дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, забезпечує доступ вихованців до соціальних, освітніх і медичних послуг, організовує проведення медичного обстеження, у разі потреби - надання невідкладної медичної допомоги.

Фото без опису

Під час візиту представники влади ознайомилися з умовами, в яких знаходяться хлопчики і дівчатка. Посадовці поінформували, що у закладі створені всі належні умови для проживання, навчання, забезпечення повноцінного харчування, фізичного та духовного розвитку дітей відповідно до віку, потреб та індивідуальних особливостей.

Фото без опису

Наталія Матвіюк розповіла: «Ми отримали додаткову можливість влаштування дітей, які опинились у складних життєвих обставинах у належні умови. Також, у закладі діти матимуть гарний приклад, як створювати такі ж умови у своїх біологічних сімях».

Олександр Бляшук зазначив: «Ми будемо співпрацювати з закладами надання соціальних послуг, щоб на необхідному рівні забезпечити дотримання прав та інтересів дітей громади».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних