Пошук

Вітаємо з Днем працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 09:51
Кількість переглядів: 1554

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення, в тому числі дитячого.

В Підгайцівській громаді така важлива робота виконується двома підрозділами: Відділом соціального захисту населення та Службою у справах дітей Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

Підгайцівська  громада налічує майже 25 тисяч населення, з них - 9,5 тисяч дитячого, обслуговують населення  - 9 працівників соціальної сфери.

Фото без опису

Спеціалісти відділу соціального захисту населення Ірина Томчук, фахівець з соціальної роботи Оксана Патрай, соціальний працівник сіл Лище та Воротнів – Балюк Тамара, соціальний працівник сіл Борохів, Вишнів, Діброва – Падолюк Марія, соціальний працівник сіл Липини, Піддубці, Підгайці – Матіюк Лариса під керівництвом начальника відділу  Голубович Катерини надають широкий спектр соціальних послуг.

Фото без опису

У Службі у справах дітей Підгайцівської сільської ради працюють спеціалісти: Піскорська Аліна та Бондарук Ольга, начальник Служби – Наталія Матвіюк.

Фото без опису

 

Професія працівників соціальної сфери покликана розділяти труднощі і радість безпорадних і слабких людей, дітей. Ця важлива робота здатна захистити наше суспільство від негідних вчинків і різних проявів якостей людини та подарувати надію на ліпше життя мало захищеним верствам населення.

 

Тож сьогодні, у день професійного свята працівників соціальної сфери, від імені Підгайцівської сільської ради бажаємо душевної доброти, віри у людей, не дивлячись на всі проблеми, що встають на шляху допомоги і співчуття.

 

Виконуйте свою роботу з радістю і задоволенням. Сердечно бажаємо всім успіхів і натхнення у такій відповідальній справі, міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди вам і вашим родинам, хай найвищою нагородою для вас завжди буде Боже благословення, людська пошана і подяка, щоб вашого співчуття і милосердя вистачило для того, щоб весь світ став добрішим!

 

Фото без опису

Соціальний працівник Матіюк Лариса

Фото без опису

Соціальний працівник Падолюк Марія

Фото без опису

Соціальний працівник Балюк Тамара

Фото без опису

Фахівець з соціальної роботи Оксана Патрай

 

Фото без опису

Спеціаліст відділу соціального захисту населення Ірина Томчук

Фото без опису

Спеціаліст Служби у справах дітей Бондарук Ольга

 

Фото без опису

Спеціаліст Служби у справах дітей Піскорська Аліна 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних