Пошук

Школярі Підгайцівського ліцею першими отримають електронні картки для проїзду

Дата: 04.11.2021 16:39
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

4 листопада 2021 року відбулась робоча зустріч представників  Підгайцівської сільської ради з директором ТОВ «Преміум Сервіс ЛТД» Олександром Куденчуком – перевізником маршруту30  «с. Богушівка – с. Підгайці» .

На зустрічі були присутні заступники Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, Валентин Приходько, Олександр Бляшук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Жанна Скороход, директор Підгайцівського ліцею Лариса Ляшук, відповідальна особа за координацію розвитку інфраструктури та транспортної мережі - Тетяна Тирилюк та керівники фінансового, соціального, організаційно-правового та кадрового відділів, депутат  Підгайцівської сільської ради -  Микола Господарик.

Фото без опису

Фото без опису

 

Сторони напрацювали попередній механізм щодо забезпечення перевезення школярів з використанням електронного квитка. Домовились, що на території громади діятимуть ті ж умови перевезення для школярів, що і в Луцькій територіальній громаді. Вартість проїзду для учнів складатиме 4 гривні. Найближчим часом, сільська рада закупить електронні квитки для учнів Підгайцівського ліцею.

Щодо забезпечення проїзду пільгових категорій громадян та виготовлення для них персоніфікованих квитків, перемовини  будуть продовжені у тристоронньому форматі, з представниками CityCard.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних