Пошук

Розпочинається експеримент з роздільного збору сміття «Жовтий мішок»

Дата: 27.10.2021 15:50
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

16 вересня 2021 р. на 10 сесії Підгайцівської сільської ради VIII скликання було прийняте рішення надати дозвіл ПП «Ресайклінг Парк» на збір сухого сміття в проєкті дослідження складу твердих побутових відходів  (ТПВ) у Підгайцівській територіальній громаді.
Отож, з 30 жовтня 2021 р. розпочинається тестова компанія по роздільному збору пакувального матеріалу в «Жовтий мішок» (вторинна сировина), у якій візьмуть участь 150 домогосподарств громади впродовж 3 місяців.
Учасники експерименту будуть розподіляти відходи на дві фракції: суху та решту. У «Жовтий мішок» необхідно буде відсортовувати всю пакувальну вторинну сировину, крім скла.
Пакувальна сировина чи просто «упаковка» - це любий матеріал, у який щось запаковується: пластик (пляшки від напоїв, миючого, олії, йогуртів і т. ін.), папір (коробки з під соків, напоїв), метал (жестяні, консервні банки), поліетилен (упаковка з під молочних та інших продуктів).
Вміст «Жовтого мішка» буде вивозитись двічі на місяць, згідно графіку, про який учасники експерименту будуть поінформовані.
Решта сміття вивозитиметься без змін згідно графіку КП при Підгайцівській сільській раді.
Звертаємо вашу увагу на те, що відбір населенням вторинної сировини для переробки на 30% зменшує забруднення навколишнього природного середовища. Результати експерименту дадуть змогу спланувати майбутній процес утилізації  та переробки відходів у Підгайцівській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних