Пошук

Колектив "Гармонія" виступив на «Сонячному» святі

Дата: 22.10.2021 12:21
Кількість переглядів: 1036

Вихованці колективу "Гармонія" при БК с. Підгайці взяли участь у грандіозному святі з нагоди 16-тої річниці ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку».

«Сонячне» свято відбувалось у луцькому культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті». 
Педагог-хореограф - Тетяна Клінкевич підготувала унікальний, інклюзивний номер «Обійми мене», під час якого діти танцювали та виконували пісню Океану Ельзи жестовою мовою.


На сцені одночасно перебувало 38 дітей: 19 "сонячних", а ще 19 – вихованці колективу "Гармонія", їх брати і сестри. До виступу готувались протягом 3 тижнів та 10 репетицій. Солістка - Маргарита Ярута, не лише співла, а ще й одночасно перекладала жестовою мовою. 


Вихованці колективу "Гармонія" вітали іменинників яскравими танцювальними виступами. «Успіх починається з тебе» – фраза, яка була написана на кожному сердечку-подяці, які вручили друзям громадської організації, які були присутні на заході.


«З Днем Народження наші Сонячні друзі!! Радію що не лише я, а і моя донечка, мої вихованці з "Гармонії" співпрацюють, творять разом з Вами! Сьогодні ми були Усі чудовою командою!!!! Знаю що попереду ще дуже багато цікавого!!» - привітала винуватців свята хореограф Тетяна Клінкевич на своїй сторінці у фейсбук.

В публікації використано матеріали  Таблоїд Волині


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.