Пошук

У Піддубцях ремонтують дорогу

Дата: 21.10.2021 10:31
Кількість переглядів: 1660

У Піддубцях триває капітальний ремонт дорожнього полотна на вулиці Новокотівська. Роботи планували завершити ще влітку, однак через ряд причин терміни виконання робіт змістились у часі.

Фото без опису

Як повідомив заступник підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, дорога мала фінансуватись за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в сумі 1 мільйон гривень. Ще 500 тисяч, на умовах співфінансування, передбачили у бюджеті Підгайцівської сільської ради. За ці кошти, згідно проектної документації, мали відремонтувати 500 метрів дорожнього полотна.

«Ми розуміли, що потрібно зробити вулицю повністю, тому замовили проєктно-кошторисну документацію на другу частину дороги, де розраховували зробити поточний ремонт дорожнього полотна коштом місцевого бюджету», - пояснив Леонід Гроголь.

Однак влітку у Волинській ОДА перерозподілили кошти субвенції і відмовились фінансувати капітальний ремонт вулиці Новокотівська коштом держави.

Зі слів Леоніда Гроголя, щоб дотриматись обіцянок перед мешканцями громади, було прийняте рішення фінансувати проєкт, по якому вже відбувся тендер, із місцевого бюджету.

 Згідно результатів тендерної закупівлі на платформі Prozorro, ПП «Дановабуд» має капітально відремонтувати частину дороги за 1 184 999 гривень. «Продовжити ремонт дороги плануємо у наступному році, якщо депутатський корпус прийме таке рішення та передбачить кошти у бюджеті громади. На сьогодні виготовлення проєктно-кошторисної документації – на завершальному етапі», - повідомляє Леонід Гроголь.

«Стосовно робіт, які вже тривають, нині підрядник виконує укладання та вирівнювання дорожнього полотна щебеневою сумішшю. Після того, як віброкотками основа дороги буде утрамбована, перейдуть до укладання асфальту», - інформує посадовець. Роботи планують завершити до кінця місяця.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних