Пошук

Проведено рейд «Ні насильству»

Дата: 19.10.2021 11:30
Кількість переглядів: 506

Поліцейські офіцери громади спільно з фахівцем із соціальної роботи,  спеціалістами служби у справах дітей Підгайцівської сільської ради 18 жовтня 2021 р. здійснено черговий рейд у сім'ю, яка опинилася у складних  життєвих обставинах з приводу вчинення домашнього насильства психологічного характеру.

На кривдника винесено тимчасовий заборонний припис із забороною контактувати зі своєю співмешканкою та дитиною протягом 10 днів та було складено протокол про адміністративне правопорушення за вчинення домашнього насильства в сім’ї.

Небайдужі громадяни принесли потерпілим ліки та інші необхідні речі. Працівники соціальних служб  надали всі супутні послуги щодо обстеження стану здоров’я та умов проживання. Поліцейські не лише провели необхідні правові дії, а й  допомогли нарубати дров, щоб в приміщенні  стало тепло.

Інформує відповідальний працівник виконавчого комітету щодо координації заходів реагування на факти вчинення насильства, надання допомоги і захисту постраждалим особам - Наталія Матвіюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.