Пошук

У Підгайцівській громаді вшанували захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2021 09:53
Кількість переглядів: 551

13 жовтня В приміщенні Будинку культури с. Підгайці відлунав Святковий концерт "Слава незламним захисникам", присвячений Дню захисників і захисниць України, на який запросили всіх воїнів громади та їх родини.


Урочиста частина розпочалась з гімну України. Під звуки метроному вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв України.


Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк зі сцени привітав усіх присутніх: «Ми вшановуємо подвиги багатьох поколінь воїнів, всіх тих, хто кожного дня охороняє наш спокій і нашу рідну Україну. Вічна слава героям. Міцного духу тим воїнам, які перебувають в гарячих точках. Бажаю нашим захисникам здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях! Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній українській родині!». 


Військовий капелан отець Андрій зазначив, що напередодні свята Покрови Присвятної Богородиці, яка є найбільшою захисницею світу і людства, ми вшановуємо захисників. А захисником є той, у кого в серці є Україна. Настоятель звернув увагу присутніх на необхідність дякувати за Мирне небо над нашим Волинським краєм та молитися за живих та загиблих. 


Поіменно зі сцени згадали загиблих героїв громади. В залі були присутні рідні та близькі воїнів.

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк висловив вдячність матерям, дружинам  та рідним загиблих за безмежну стійкість, достойне виховання синів, які стали гордістю України. Підгайцівська сільська рада надала всім учасникам АТО та родичам загиблих грошову допомогу.


Зі сцени присутніх гостей своїми виступами вітали: Тетяна Новосад піснею «AveMaria», гурт народної музики «Любо», заслужений артист естрадного мистецтва Олександр Голошук, дует Тетяна Новосад та Сергій Горбач піснею «Мить». 


До глибини душі вразила присутніх фінальна пісня «З"єднаймося у вірі Українці» у виконанні Сергія Горбача.


Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько, по завершенню свята, подякував організаторам та всім присутнім: "Сподіваємося, що святковий концерт подарував Вам гарний настрій! Щастя та добра нам усім! Зі святом"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.