Пошук

У Підгайцівській громаді розпочинається опалювальний сезон

Дата: 13.10.2021 15:33
Кількість переглядів: 1117

З 13 жовтня 2021 року відновлюють теплопостачання у дитячих садках, школах та закладах культури Підгайцівської громади.

Директор Комунального господарства при Підгайцівській сільській раді Михайло Котов розповів, що до старту опалювального сезону майже все готове.

«Вчора відбулись установчі збори для сезонних працівників, які  з 13 жовтня і до кінця опалювального сезону опікуватимуться котельнями комунального господарства. Для операторів котелень провели навчання щодо техніки протипожежної безпеки, особливостей опалювального сезону та моніторингу температурного режиму», - зазначає посадовець.

Впродовж тижня в усі котельні, де обігрів відбувається внаслідок спалювання дров, торфобрикету та паливних пелет, доставляють необхідні паливні матеріали.

У Липинах котельні дитсадка, ліцею та будинку культури працюють на природному газі, їх у роботу комунальники запустили у тестовому режимі ще вчора.

У Борохівському дитсадку, де минулого місяця Комунальне підприємство замінило старий котел, працівники закладу відмітили, що стало тепліше,  а завдяки тому, що у приміщені котельні зробили витяжку, у дитсадку повністю відсутній запах горіння, який раніше був проблемою.

Зі слів головного комунальника Підгайцівської громади Михайла Котова, на сьогодні усі заклади комунальної власності готові розпочати опалювальний сезон, єдиний навчальний заклад, де ще ведуться ремонтні роботи – це Хорлупівська школа. Тут нещодавно підрядники розпочали капітальний ремонт котельні та встановлюють нові котли. Роботи планують завершити наступного тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.