Пошук

Підгайцівська громада взяла участь у районному фестивалі «В єдності наша сила». ФОТО

Дата: 13.10.2021 11:28
Кількість переглядів: 1255

З нагоди святкування Свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва, Дня захисників і захисниць України та Річниці створення Української Повстанської Армії у місті Берестечко відбувся фестиваль «В єдності наша сила», участь в якому взяли представники з усіх громад Луцького району. 

Фото без опису

Підгайцівську громаду на музичній сцені представили ансамбль народної пісні «Терниця» із села Веснянка Звірівського старостинського округу та народний аматорський ансамбль народної пісні «Горлиця» з с. Романів Романівського старостинського округу.

Фото без описуФото без опису
Представники Центру культури, туризму молоді та спорту Підгайцівської сільської ради встановили презентаційний намет, у якому частували та розважали гостей фестивалю, спілкувалися та обмінювалися досвідом з представниками інших громад. 

Фото без опису
Делегацію від Підгайцівської територіальної громади представили Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, заступники з питань виконавчих органів Олександр Бляшук, Валентин Приходько, директорка КЗ «Центр культури, туризму молоді та спорту» Тетяна Ковжук, депутати  Олександр Колошва, Діана Лісовська, Олександр Шевчук.

Фото без опису
Фестиваль розпочався з громадської панахиди за участі Митрополита Луцького і  Волинського Михаїла у Свято-Троїцькому соборі міста Берестечко. Після цього розпочалась концертна програма за участі аматорських колективів Луцького району, представників обласної та районної влади, депутатів різних рівнів та очільників громад.

Фото без опису
 Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, своєю чергою, теж привітав усіх присутніх з прийдешніми святами - Днем Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисників і захисниць України, нагадав про тих, кому ми сьогодні завдячуємо Незалежністю України, хто нині боронить східні кордони нашої держави.  

Фото без опису
Сільський голова зазначив, що мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів України на всіх етапах її багатовікової історії викликають глибоку пошану.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних