Пошук

Запрошуємо активних мешканців стати членами Молодіжної ради

Дата: 05.10.2021 16:02
Кількість переглядів: 1033

Фото без опису

Запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь віком 14-35 років стати членами Молодіжної ради при виконавчому комітеті Підгайцівської сільської ради.
Для цього необхідно подати пакет документів до КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради за адресою Волинська обл., Луцький р-н, с. Липини, вул. Центральна, буд. 7 або старості у совоєму старостинському окрузі. 
Пакети документів  на участь  в установчих зборах приймаються  до 21 жовтня  2021 року включно.
Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до Молодіжної ради – Ковжук Тетяна Вікторівна  (тел.0961204713, електронна адреса kyltyra_pidgayci@ukr.net).
Установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Підгайцівській сільській раді відбудуться 22 жовтня 2021 року о 16.00. Місце проведення: Зала засідань  Підгайцівської сільської ради.

Пакет документів:
Заява кандидата в члени Молодіжної ради
Біографічна довідка кандидата в члени Молодіжної ради
Долучайтесь, адже тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток нашої рідної Підгайцівської громади!

Довідково: Молодіжну раду при Підгайцівській сільській раді створено відповідно до рішення сесії "Про створення молодіжної ради при Підгайцівської сільської раді" від 15.09.2021 року №10/51 з метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Підгайцівської  ТГ. Молодіжна рада - це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молодих людей до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних