Пошук

У Підгайцівській громаді призначили стипендії обдарованим учням і вчителям

Дата: 01.10.2021 16:42
Кількість переглядів: 773

Двоє обдарованих учнів та четверо педагогів, які працюють із дітьми, що мають високі досягнення у навчанні, спорті, мистецтві та беруть активну участь у громадському житті навчального закладу, отримуватимуть іменні стипендії та премії Підгайцівської сільської ради.

Згідно з рішенням конкурсної комісії, іменну стипендію Підгайцівської сільської ради у розмірі 500 гривень впродовж навчального року з 1 вересня 2021 по 31 травня 2022 року, отримуватимуть дві учениці: Поліна Ковирнова із 7-Б класу Піддубцівського сільського ліцею та Дарина Петрук - учениця 11 класу Липинського ліцею Підгайцівської сільської ради.

Дарина Петрук  4 роки – президент учнівського самоврядування, учасниця шкільних олімпіад, позашкільних та громадських заходів. Впродовж 10 років є учасницею ансамблю «Волинські соловейки» при товаристві польської культури імені Тадеуша Костюшко, має високий ступінь навчальних досягнень з усіх предметів.

Поліна Ковирнова з дитинства займається спортом, зокрема змішаними єдиноборствами ММА. Має відзнаки за перемоги всеукраїнського та міжнародного рівнів. У липні 2021 року стала чемпіонкою світу з ММА, переможець Всеукраїнського турніру бойового самбо «Кубок України» та ще чимало спортивних відзнак.

Разом з тим, іменні стипендії у розмірі 1000 гривень щомісячно з 1 вересня 2021 року по 31 травня 2022 року отримуватимуть четверо педагогів: вчителі фізичного  виховання Підгайцівського ліцею Олександр Юрійович Бажул  та Анна Василівна Шикелюк, учителька української мови та літератури Хорлупівської гімназії Руслана Михайлівна Щербачук, заступниця директора з виховної роботи Піддубцівського ліцею Ольга Пилипівна Чухілевич.

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько зауважив, що усі школярі та педагогічні працівники, які відзначені Підгайцівською сільською радою, отримали позитивні характеристики від керівників навчальних закладів, адже використовують у своїй діяльності сучасні методи навчально-виховного процесу, є активними учасниками життя школи та різноманітних фахових конкурсів та шкільних олімпіад.

«У травні депутатський корпус сільської ради затвердив Програму розвитку та підтримки обдарованих і талановитих учнів Підгайцівської сільської ради на 2021 рік. Таким чином народні обранці вирішили підтримати та створити сприятливі умови для подальшого розвитку обдарованих, талановитих дітей громади та їх наставників. Проаналізувавши заявки на конкурс ми бачимо, що нам є чим пишатися і кого підтримувати.

Руслана Щербачук із Хорлуп – переможниця районного та обласного конкурсу «Учитель року 2020 предметів духовно-морального спрямування», нагороджена дипломом ІІ ступеня  ХV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель року предметів духовного-морального спрямування – 2021», хоча її педагогічний стаж лише 4 роки.

Ольга Чухілевич із Піддубців – чотириразовий переможець Всеукраїнських конкурсів проєктів від Представництва ЄС в Україні, керівник Євроклубу та учасник трьох Форумів мереж ЄС у місті Київ, має подяки  від Голів Представництва ЄС в Україні Х’юга Мігареллі та Метью Маасікаса. Авторські програми Ольги Чухілевич «Психологія наукової творчості» та «Вивчення особистості учня 5-11 класів» мають гриф Міністерства освіти і науки України та рекомендовані до використання у школах. Забезпечує високу результативність роботи з обдарованими учнями.

Анна Шикелюк із Підгайців – переможець обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Фізична культура». Команда учнів під її керівництвом стала переможцем Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Сool Games» у 2018 та 2020 роках та зайняла 3-тє місце у 2021 році. У Підгайцівському ліцеї проводить заняття  з альфа гравіті, готує шкільні команди до районних та обласних спортивних змагань.

Олександр Бажула – проводить заняття секції баскетболу, його вихованці є неодноразовими переможцями районних, обласних та всеукраїнських змагань, спартакіад та фестивалів. Разом з Анною Шикелюк підготували команду неодноразових переможців Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games».

Сподіваємося, наступного року заявок від навчальних закладів буде більше і ми зможемо преміювати більшу кількість учнів та їхніх педагогів», - наголосив посадовець.

До слова, до Дня працівників освіти усі педагогічні працівники освітніх закладів – від директорів до молодих учителів, які приступили до роботи з нового навчального року, отримають премію з нагоди професійного свята у розмірі 100% посадового окладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.