Пошук

Михайло Котов розповів про стан справ у комунальній сфері громади

Дата: 29.09.2021 16:14
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

29 вересня 2021 року директор КП при Підгайцівській сільській раді Михайло Котов провів нараду з працівниками комунального підприємства.

Під час зустрічі обговорили важливі питання, які стосувалися зменшення заборгованості по оплаті комунальних послуг та ситуації щодо заключення договорів на централізований вивіз сміття, водопостачання та водовідведення.

Фото без опису

Посадовець зазначив, що з 1 жовтня комунальне підприємство розпочинає вивезення сміття у Звірівському старостинському окрузі. Таким чином, цією послугою буде охоплено 18 населених пунктів громади.

На сьогодні, заборгованість по оплаті комунальних платежів перед КП складає 987000 грн., зокрема 827680 грн.- фізичні особи та 141696 грн. – юридичні особи. Злісних боржників можуть відключити від водопостачання, про що вони будуть офіційно попереджені.

Фото без опису

Михайло Котов наголосив, що: «Комунальне підприємство не стоїть осторонь процесів діджиталізації суспільного життя та дотримується вектору цифрової трансформації держави. У цьому напрямку КП іде на зустріч населенню та впроваджує програмний продукт для спрощення процесу оплати за комунальні послуги з вивезення ТПВ, водопостачання та водовідведення».

Невдовзі кожен мешканець громади зможе мати особистий електронний кабінет платника, де він контролюватиме всі платежі, бачитиме нарахування та матиме можливість оплачувати комунальні послуги, - пояснив Михайло Котов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних