Пошук

У Підгайцівському ліцеї впроваджують електронний журнал

Дата: 28.09.2021 15:53
Кількість переглядів: 913

Впровадження цифрової трансформації освіти і науки є одним з пріоритетних напрямів роботи Міністерства у 2021 році. «Діджиталізація всіх сфер суспільного життя є актуальним напрямом не лише через пандемію, а й загалом через глобальні тренди сьогодення та загальнодержавну політику щодо вектору цифрової трансформації держави», - зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Освітні заклади – це ті установи, де впровадження процесів діджиталізації є актуальними в сучасних умовах.
Підгайцівський ліцей є одним з найбільших за наповнюваністю учнями серед сільських шкіл Волині, адже тут навчається майже 1000 школярів. З 1 жовтня тут впровадять електронний журнал з використанням можливостей порталу “NZ.UA”. 
Як розповіла координатор проєкту школи, Ліщинська Вікторія: «Це дозволить в зручному електронному вигляді обробляти і надавати інформацію про успішність учнів та здійснювати батьками онлайн моніторинг результатів навчання дітей».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформація про успішність міститиме відмітки і пропуски, коментарі до них, нотатки до уроків, домашні завдання, зауваження, розклад занять і багато іншого. Батьки отримають логін і пароль для входу на портал через систему «ІСУО», пояснила координатор проєкту.

Серед шкіл громади, електронний журнал з використанням можливостей порталу “NZ.UA” впроваджено вже другий навчальний рік у Хорлупівській гімназії.

Довідково. Портал “NZ.UA” – це публічний сайт для всіх учасників освітнього процесу: учнів, батьків, вчителів та інших працівників освіти. Основні можливості порталу: ведення електронного обліку відвідуваності, класних журналів, учнівських щоденників, публікація новин, перегляд розкладу та інформації про школу, зручне спілкування та обмін інформацією між усіма учасниками освітнього процесу. 
Портал «NZ.UA» автоматично синхронізується з системою «ІСУО», «КУРС: Школа» та не потребує додаткової оплати з боку закладу освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.