Пошук

У Вишневі розпочали капітальний ремонт дитсадка. ФОТО

Дата: 22.09.2021 10:15
Кількість переглядів: 1322

У селі Вишнів Борохівського старостинського округу Підгайцівської громади розпочали масштабний проєкт вартістю понад 3 мільйони гривень. Минулого тижня тут розпочали  капітальний ремонт дитсадка.

Фото без опису

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь розповів, що проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дошкільного навчального закладу сільська рада замовила лише у цьому році. Попри бюрократичні моменти, які потребують чимало часу, наразі отримали усі необхідні дозволи, через тендер визначили підрядника і вже розпочали ремонтні роботи.

Фото без опису

Згідно з проєктом у дошкільному навчальному закладі зроблять утеплення зовнішніх стін та фундаменту будівлі, гідроізоляцію цоколя, облаштують енергоефективне освітлення, вхід в будівлю понизять до рівня землі (як вимагають чинні норми для навчання дітей з особливими потребами).

Фото без опису

Також замінять електропроводку, встановлять блискавкозахист та облаштують вентиляцію, замінять систему водопостачання та каналізацію, сантехніку, встановлять нові рукомийники та унітази.

Фото без описуФасад будівлі пофарбують, встановлять пластикові двері та замінять дах.

Фото без опису
Попри те, що з вересня школа у селі Вишнів тимчасово припинила освітню діяльність, у дошкільному навчальному закладі проблем із наповнюваністю не мають. Цієї осені про бажання відвідувати садок заявили батьки 24 вихованців.

Фото без опису«Ми затіяли капремонт не випадково – сподіваємося, що це стане поштовхом до збільшення мешканців села та, з часом, зможемо набрати повноцінний клас, аби відновити роботу школи», - зазначив посадовець.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних