Пошук

Стадіону в Липинах бути

Дата: 16.09.2021 19:30
Кількість переглядів: 1185

15 вересня депутатською більшістю під час чергової сесії Підгайцівської сільської ради прийняте рішення надати дозвіл на проведення будівельних робіт з капітального ремонту стадіону Липинського ліцею.

 

Наразі вже готова проєктно-кошторисна документація (ПКД)  капітального ремонту загальною кошторисною вартістю, 2,5 млн. Проєкт пройшов експертизу, а депутатський корпус прийняв рішення про фінансування.

 Згідно проєкту, в с. Липини буде сучасне футбольне поле із параметрами, які дозволять Футбольному клубу "Липини" та іншим командам та клубам тренуватись та приймати суперників з інших сіл чи громад. 

Передбачено, також,  дві бігові доріжки з поліуретановим покриттям та майданчики для стрибків у довжину.

Навколо стадіону заплановано встановити нові трибуни, підхід до яких буде вимощений бруківкою, а поле буде засіяне спеціальною травою. 

Як повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук: «Дискусій було багато, але відділ освіти, у підпорядкуванні якого шкільний стадіон, підтримав ініціативу і є гарантом того, що земля, яка є у власності громади, там і лишиться. Це їх особиста відповідальність».


Попередньо, представники ініціативної групи мешканців с. Липини та футбольного клубу "Липини" надіслали листи на адреси депутатів з колективним зверненням, у яких вони пропонують врахувати їхні очікування щодо майбутнього стадіону.

Як повідомила під час чергової сесії Підгайцівської сільської ради депутат, Світлана Зінкевич, бачення активістів та проєктантів, які розробили для нашої громади ПКД капітального ремонту стадіону Липинського ліцею збігаються.
Проєкт рішення щодо надання дозволу на проведення будівельних робіт – капітального ремонту стадіону Липинського ліцею був прийнятий переконливою більшістю представників депутатського корпусу, зокрема: 16 голосів – «за», 4 – «утрималися», 4 – «не голосували».
 Не підтримали рішення окремі представники фракції «Свобода» та «За майбутнє».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.