Пошук

У Лищенській школі хочуть зробити клас «під відкритим небом»

Дата: 15.09.2021 15:39
Кількість переглядів: 742

Простір на шкільному подвір’ї може бути корисним. Так вирішили у школі села Лище Підгайцівської громади та загорілися ідеєю демонтувати старий метереологічний майданчик, а на його місці  облаштувати клас «під відкритим небом».

Фото без опису

Директорка Лищенського ліцею Наталія Сікора розповіла, що школа щороку збільшує кількість учнів і з кожним роком виникає потреба розширення навчального простору. Вчителі намагаються зробити заклад затишним та привітним для дітей, у холі облаштували зону відпочинку, де дуже люблять проводити час діти.

Фото без опису

На цьому вирішили не зупинятись і звернулися до заступника Підгайцівського сільського голови Валентина Приходька з проханням допомогти впорядкувати старий майданчик, де колись школярі вели метеоспостереження, аби у теплу пору року частину уроків проводити просто неба.

Фото без опису

Пришкільну територію вже розчистили від кущів та іншого самосіву, викорчували старі пеньки, а днями працівники Комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді розпочали роботи щодо вирівнювання площадки, на якій планують у майбутньому обладнати навчальний простір.

Фото без опису

Керівник Комунального підприємства Михайло Котов зазначив, що силами комунальників проведуть вирівнювання ґрунту, аби згодом територію можна було засіяти травою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних