Пошук

Про що йшлося на планово-бюджетній комісії Підгайцівської сільської ради

Дата: 09.09.2021 16:10
Кількість переглядів: 1758

8 вересня 2021 року в залі засідань Підгайцівської сільської ради відбулось засідання планово-бюджетноі комісіі Підгайцівської сільської ради у складі: голови комісії – Святослава Карбовського, членів комісії: Леоніда Гроголя, Лариси Ляшук, Михайла Котова, Ігоря Зозулі, Олександра Шевчука,  секретаря – Світлани Зінкевич.
На засіданні, також були присутні заступник сільського голови Валентин Приходько, депутати Тарас Столярчук, Лілія Купіч.

Фото без опису

Ряд важливих рішень були рекомендовані на розгляд чергової сесії. Зокрема, мова йшла про перерозподіл коштів освітньої субвенції на придбання підручників та посібників та на закупівлю санітарно - гігієнічних засобів, необхідних для безпеки навчального процесу в ЗЗСО (COVID19).
Також, депутати рекомендували виділити кошти на: розробку проєктно-кошторисної документації на ремонт фасаду з утепленням у Піддубцівському ліцеї (100,0 тис. грн.); на закупівлю та встановлення котла в будинку культури с. Вишнів; на фінансову підтримку Центру надання соціальних послуг Торчинської селищної ради, де знаходяться одинокі жителі нашої громади (107,2 тис. грн.); на виконання заходів «Програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, дислокованими на території Волинської області на 2021-2022 роки»; на придбання відвалу для снігу МТЗ-1221 та ківша JCB 2.5 м3 (88,0 тис. грн); для участі громади у співфінансуванні обласної програми "Власний дім" - 48 тис. грн.                                                       

Також, депутати розглянули звернення жителів Підгайцівської громади і в ході обговорень було прийнято ряд рішень. Зокрема, усі підтримали пропозицію Святослава Карбовського щодо  написання звернення до Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області щодо термінового ремонту дороги по вул. Центральній в с. Лище. Також, обговорили лист - звернення ГО "Об"єднання дружин та матерів бійців учасників АТО" у Волинській області щодо пропозицій поліпшення Програми соціального захисту населення Підгайцівської територіальної громади.  

Фото без опису

Засідання комісії не закрили у зв'язку з  необхідністю доопрацювання питання виділення коштів на фінансову підтримку КП "Ківерцівський ЦПМД" та детального вивчення депутатського запиту Лілії Купіч. Наступне засідання постійної планово - бюджетної комісії відбудеться  15 вересня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних