Пошук

Фельдшерсько-акушерський пункт села Романів відтепер буде з водою

Дата: 03.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 987

Фото без опису

Як не дивно, але до приміщення ФАПу в с. Романів не була підведена вода. В Підгайцівській сільській раді дізналися про це від старости Віктора Ковжука та вирішили облаштувати внутрішнє водопостачання холодної та гарячої води, адже це не лише вимога часу, а й покращення умов для надання медичних послуг.

Фото без опису

Валентина Оліянчук фельдшеркою у Романові працює два роки. Каже, що обслуговує 860 пацієнтів, а ще поруч села Новокотів, Ботин та Верхівка.

Фото без опису

Лікарка тішиться, що нарешті у ФАПі буде тепла вода і сподівається, що ще вдасться замінити у кабінетах «вагонку» на керамічну плитку, привести до ладу сусідні кабінети.

Фото без опису

Днями тут проклали труби водопостачання та каналізації, встановили бойлер, замінили рукомийники та унітаз.

Фото без опису

Приміщення ФАПу – просторе, має чимало кімнат. Раніше тут мав практику стоматолог, речі якого досі зберігаються в одному із кабінетів.

Фото без опису

"Ми бачимо, як розвиваються наші села, як зростає кількість мешканців. Щороку запит на появу у селах аптек, перукарень або інших закладів сфери послуг – зростає", - розповів заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

Фото без опису

Аби заявлялись підприємці, які готові будуть надавати різного роду послуги, потрібно мати вільні приміщення, які через аукціон на Prozorro можна пропонувати в оренду, пояснює посадовець.

Леонід Гроголь звертає увагу на те, що інвестувати та покращувати умови у приміщеннях, які на балансі сільської ради або комунальних закладів, просто необхідно. Таким чином, буде можливість розвивати малий та середній бізнес в громаді, наповнювати бюджет податками, створити нові робочі місця і найголовніше - підвищити якість життя сільського населення.

Фото без опису

"Як на мене, у цьому році потрібно виготовити проєктно-кошторисну документацію на ремонт приміщень Романівського ФАПу та передбачити кошти на ремонтні роботи у бюджеті 2022 року.  Звісно усі ці рішення має підтримати депутатський корпус Підгайцівської сільської ради, тому на найближчій сесії плануємо розглянути пропозицію розробки документації, а далі будемо орієнтуватися по ситуації", - інформує заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних