Пошук

Нарада з керівниками шкіл щодо організації освітнього процесу

Дата: 30.08.2021 10:57
Кількість переглядів: 756

Начальник Відділу освіти, культури молоді та спорту Жанна Скороход та директор КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Підгайцівської сільської ради Світлана Зінкевич провели паралельні зустрічі з директорами шкіл та заступниками щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року. 

Фото без опису
На нарадах говорили про  організацію навчального процесу,  про освітні програми та навчальні плани, про вимоги санітарного регламенту  щодо медичного обслуговування, безпеку життєдіяльності учасників освітнього процесу та організацію харчування. 

Фото без опису
Про зміни в інклюзивній освіті розповів директор КУ "Інклюзивно - ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області" Юрій Туровський.
Заступник директора з навчально-виховної роботи (початкова ланка) Підгайцівського ліцею Олена Бажул ознайомила присутніх зі змінами щодо оцінювання в початковій школі за вимогами Нової української школи.

Фото без опису
Світлана Зінкевич поінформувала учасників наради про підвищення кваліфікації у 2021-2022 н.р., про проведення супровізії, організацію професійних спільнот педагогічних працівників сільської ради та сертифікацію вчителів.

Фото без опису
Обговорили також особливості організації та підготовки конкурсів і олімпіад в 2021-2022 н.р., особливу увагу звернули на участь у конкурсі «Учитель року».

Фото без опису

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько поінформував, що загалом, рівень підготовки закладів освіти до нового навчального року належний. «Невдовзі ми радо прийматимемо школярів у стінах оновлених ліцеїв та гімназій громади», - зазначив посадовець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних