Пошук

Пріоритети 2021 року у роботі бібліотек Підгайцівської територіальної громади

Дата: 19.08.2021 12:43
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

18 серпня у КЗ «Центральна публічна бібліотека» Підгайцівської сільської ради для працівників бібліотек-філій проведено семінар-нараду «Пріоритети 2021 року у роботі бібліотек».

Фото без опису

Відкрила семінар директор закладу Валентина Герлінська, яка в своєму виступі окреслила основні пріоритети діяльності, познайомила бібліотечних фахівців з тезами Стратегії розвитку читання на 2021–2025 роки «Читання як життєва стратегія», ініційовану Міністерством культури та інформаційної політики України та детальніше зупинилася на просуванні читання книг для жителів Підгайцівської ТГ.

Фото без опису

Для належного забезпечення роботи бібліотечних філій, Відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради закупив всю необхідну канцелярію, журнали для обліку книжкового фонду, ведення сумарного та інвентарного книжкового фонду, читацькі формуляри.

Фото без опису

Учасники семінару обмінялися досвідом, отримали рекомендації, професійні поради щодо створення позитивного іміджу бібліотеки у громаді, формування і використання, збереження бібліотечних фондів та проведення цікавих, змістовних заходів дозвілля для дітей під час літніх канікул.

Фото без опису

В роботі семінару взяв участь заступник підгайцівського сільського голови – Валентин Приходько, який у формі діалогу поспілкувався з бібліотекарями та дав відповіді на хвилюючі їх запитання. Посадовець подякував працівникав за сумлінну працю, ініціативність у залученні мешканців до активної громадянської позиції та патріотичне виховання молоді, заактивну участь у житті громади.

Фото без опису

Валентина Герлінська зауважила, що вцілому семінар був корисним з точки зору набуття та подальшого використання отриманої інформації у роботі з читачами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних