Пошук

Ініціативна молодь Підгайцівської громади визначилась з ідеєю малюнку для участі в національній Арт-події #МолодьinUA

Дата: 17.08.2021 11:11
Кількість переглядів: 1374

Фото без опису

Ініціативні молоді люди з різних куточків громади зібралися 16 серпня в будинку культури с. Підгайці, щоб прийняти участь в публічних обговореннях своєї арт-ідеї.

Фото без опису

Студенти, школярі, художники, громадські активісти та представники проєктного відділу Підгайцівської сільської ради радились, що малювати 24 серпня в 30-ту річницю Незалежності України на  власному унікальному полотні.

Фото без опису

Спільний малюнок має показати здобутки незалежної України та виразити своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців.

Фото без опису

Всі висловлені ідеї безумовно були креативними, цікавими, мали не лише патріотичне спрямування, а й враховували місцеві унікальні речі, що дали б змогу ідентифікувати Підгайцівську громаду на великому цифровому полотні.

Фото без опису

Молодь загорілася ідеєю намалювати щось неймовірне та увійти у склад фіналістів конкурсу #МолодьinUA, в  результататі якого вся Україна обере 3 найкращі малюнки, адже саме їх згодом відтворять у мурали в громадах - переможцях.

З метою захисту ідеї від плагіату, ми не будемо розголошувати її суть, але згодом всі бажаючі зможуть долучитись до її реалізації під час створення спільного малюнку та внести свої унікальні пропозиції та бачення.

Це буде щось неймовірне. Ми зробимо це разом 24 серпня у 30-ту річницю Незалежності України, в День Підгайцівської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних