Пошук

«Ще трохи - і відкриємось», - Валентин Приходько про садок у Крупі

Дата: 13.08.2021 16:38
Кількість переглядів: 571

Новозбудований дитсадок у селі Крупа анонсував відкриття у вересні. Нині збирають необхідні документи для отримання ліцензії на провадження освітньої діяльності та наводять лад на території.

Працівниці дитсадка приводять до ладу територію дитячих майданчиків, де виполюють бур’ян, підживлюють дерева та кущі, які від браку вологи та, ймовірно, обробки полів гербіцидами по сусідству, почали всихати.

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько та начальниця Відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільради Жанна Скороход перевірили готовність новозбудованого дитсадка у селі Крупа Підгайцівської громади Луцького району до початку навчального року.

Посадовці оглянули кімнати, у яких планують розмістити перші групи вихованцівВідзначили, що представники забудовників встигли замінити паркет, який деформувався у спальній кімнаті.

У кімнатах розставляють меблі, у спальнях – ліжечка. Придбали нову постіль, рушники, посуд, різноманітні засоби для прибирання, адже згідно норм, у кожній групі вони мають бути свої, окремого кольору.

Жанна Скороход розповіла,  у пральню дошкільного навчального закладу придбали меблі, швейну машинку для дрібного ремонту та спеціалізовану техніку для прання, прасування та відпарювання.

Кілька кімнат виділили для медпункту, у який є окремий вхід з вулиці та ізолятор із двома ліжечками та великим вікном між кабінетами для спостереження за недужими.

Для їдальні придбали кілька холодильників, у яких окремо зберігатимуть м'ясо, рибу та інші продукти, морозильну камеру, електрокартоплечистку, м’ясорубку, кухонний комбайн.

Валентин Приходько наголосив, що останні роки Міністерство освіти та науки України наполегливіше вимагає дотримання стандартів харчування, тому у новому дитсадку намагаються виконати усі вимоги.

«Садочок - у передчутті та готується прийняти гамірних малюків вже у вересні», - зазначив посадовець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.