Пошук

Стань частиною команди, яка творитиме національну арт-подію у День народження країни у твоїй громаді

Дата: 12.08.2021 09:28
Кількість переглядів: 1593

Фото без опису

Шановні мешканці громади. Маємо чудову новину! Підгайцівську територіальну громаду відібрали для участі в національній Арт-події Молодь inUA, що втілюється в рамках програми "Мріємо та діємо".

Наша громада пройшла всі попередні етапи добору. Наступний етап участі передбачає проведення публічних обговорень своєї арт-ідеї та отримання матеріалів (полотно, фарби та пензлі), для того аби 24-го серпня зібратися та разом з усіма охочими створити власне унікальне полотно. Спільний малюнок має показати здобутки незалежної України та виразити своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців.

Уже уявляєте собі цю енергію, драйв і запал? Це буде щось неймовірно потужне.

Отож, запрошуємо всіх охочих, молодих людей, митців та художників громади 16 серпня о 12 годині до будинку культури с. Підгайці для обговорення ідеї картини.

Для довідки. Програма "Мріємо та діємо" спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища для реалізації своїх мрій, ідей та бачення майбутнього країни.

Програма "Мріємо та діємо" впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Арт-подія Молодь inUA проводиться з метою об'єднатися громадами, познайомитися, показати чим ми пишаємося, куди хочемо прямувати, а заодно запалити молодим духом свою громаду, про це ідеться на сайті програми.

24 серпня, в 30-ту річницю незалежності молодь по всій Україні, від маленьких сіл до великих міст, об'єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення майбутнього розвитку.

Онлайн роботи з усіх куточків країни складуть велике цифрове полотно про бачення, цінності, і здобутки української молоді. Після Дня незалежності буде запущено онлайн-голосування, за результатами якого вся Україна обере три найкращі малюнки. Саме їх згодом перетворять у мурали у громадах їхніх авторів та авторок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних