Пошук

Працівники соціального захисту населення і прав дітей Підгайцівської сільради пройшли навчання

Дата: 05.08.2021 16:52
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

З 4 по 5 серпня тривало навчання для працівників Служби у справах дітей та Відділу соціального захисту населення Підгайцівської сільської ради. Навчання в режимі онлайн проводило Міністерство соціальної політики на тему: «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні територіальних громад».

Фото без опису

Програма включала самостійне вивчення нормативно-правової бази, перегляд відео-уроків, проходження онлайн тестувань, участь у практичних заняттях та вивчення кращих регіональних практик.

Фото без опису

Учасники семінару-тренінгу від Підгайцівської громади:  начальник Служби у справах дітей Наталія Матвіюк, начальник відділу соціального захисту населення Катерина Голубович, фахівець соціальної роботи Оксана Патрай, спеціаліст служби у справах дітей Ольга Бондарук, спеціаліст віддділу соцзахисту Ірина Томчук  отримали нові знання щодо організації соціальної роботи, ведення випадку на прикладі надання пакету соціальних послуг конкретній сім’ї.

Фото без опису

Особливу увагу було приділено вивченню правових аспектів захисту прав дитини в територіальній громаді.

Програма тренінгу була насичена інформацією та можливістю комунікації з провідними спеціалістами-тренерами. Отримані навики будуть використовуватись в подальшій роботі з цільовими групами населення громади.

Як зазначила начальник Служби  у справах дітей Наталія Матвіюк, - «Ми удосконалюємось, щоб якнайкраще працювати для забезпечення потреб Підгайцівської громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних