Пошук

У Підгайцівській громаді на новому підйомнику електромонтера визволяли лелек

Дата: 04.08.2021 15:46
Кількість переглядів: 1265

Фото без опису

Аби встигати обслуговувати електричні мережі 20-ти сіл Підгайцівської громади, «Комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді» придбало сучасний автомобіль з автопідйомником, яким можна керувати прямо із корзини за допомогою пульта». Однак сьогодні спецавтомобіль використали для визволення молодих лелек.

Фото без опису

Директор комунального підприємства Михайло Котов розповів, що зранку із села Крупа зателефонували місцеві жителі із проханням звільнити двох молодих лелек, що заплутались у мотузках, які, ймовірно, принесли у гніздо разом із соломою.

Фото без опису

Електрик громади Дмитро Демчук розповів, що працює з електромережами з 1999 року, роботи в громаді багато, іноді за день встигає ліквідувати поломки у 3-4 селах, а іноді пів дня треба на один об’єкт. Однак рятувати птахів довелось вперше. Аби визволити пернатих, вони на підйомнику піднялись до гнізда та перерізали мотузки, які зв’язували птахів.

Фото без опису

За словами заступника Підгайцівського сільського голови Леоніда Гроголя, ситуацій, де потрібна вишка у громаді вистачає.

Фото без опису

«Ми дуже задоволені придбаним спецтранспортом. Це єдиний сучасний спеціалізований автомобіль для електрика на Волині. Завдяки спецавтомобілю, продуктивність праці у рази більша. Майстру фізично легше, бо автопідйомником можна дістатися у важкодоступні місця та швидко змінити позицію натисканням кількох кнопок на пульті. У салоні автівки є кондиціонер, що важливо у мовах роботи у спеку, тим більше, що за день можна бути у селах на різних кінцях громади», - зазначив посадовець.

До слова, у цьому році комунальники Підгайцівської сільради придбали через тендерні процедури вакумний-сміттєзбирач, новий сміттєвоз та самоскид.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних