Пошук

Онлайн - конкурс відеороликів «Подорожуємо Україною» до 30 –ї річниці Незалежності України

Дата: 31.07.2021 23:15
Кількість переглядів: 683

Фото без опису

Оголошуємо

 

Онлайн - конкурс відеороликів «Подорожуємо Україною»

до 30 –ї річниці Незалежності України

 

КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради оголошує Онлайн Конкурс відеороликів «Подорожуємо Україною» з нагоди святкування 30 – ї річниці Незалежності України.

 

Мета конкурсу - залучення жителів громади до святкування 30 – ї річниці Незалежності України; популяризація  туристичних об’єктів та об’єктів історичної та культурної спадщини України засобами медійного мистецтва; стимулювання жителів громади до відео-мистецтва; поширення інформації про цікаві куточки  України; активізація творчих здібностей, жителів громади,  виховання патріотизму та любові до рідного краю.

До участі у Конкурсі запрошуються жителі  Підгайцівської громади.

 

Конкурс проходитиме у три етапи: I етап – прийом конкурсних робіт з 01.08.2021 року до 14.08.2021 року. Голосування за конкурсні роботи до 23.08.2021 року; II етап – визначення переможців та оголошення результатів конкурсу 23.08.2021 року; III етап – нагородження переможців конкурсу, відбудеться 24.08.2021 року.

 

Подані роботи оцінюватимуться у трьох номінаціях за віковими категоріями: 9-13 років; 14-18 років; від 18 років.

Щоб відправити відеороботу на конкурс кожен учасник завантажує її на YouTube канал, надсилає посилання разом із заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, назви номінації, назви конкурсної роботи та короткого (1-2 речення) описання відео) до КЗ «Центр культури туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради.  Відповідний лист надсилається на електрону адресу kyltyra_pidgayci@ukr.net із зазначенням теми листа «Подорожуємо Україною» та заповненою заявкою за відповідною формою до 14 серпня 2021 року включно.

Роботи повинні мати оригінальну ідею, цілісний динамічний сюжет та повинні відповідати  тематиці конкурсу в креативній формі.

Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 4 хвилини. На початку ролика слід вказати його назву й відомості про автора (авторів): ім’я, прізвище, назву організації.

Учасники самі визначають жанр відеоролика (інтерв’ю, репортаж, відеокліп, тощо); у ролику можуть використовуватися фотографії.

Оцінювання конкурсних робіт відбувається на офіційній сторінці громади у Фейсбук в онлайн-режимі учасниками голосування. Переможці визначаються за кількістю вподобань (лайків) та нагороджуються грамотами та призами за 1, 2, 3 місця в кожній віковій категорії.

У разі виникнення будь-яких питань щодо умов та проведення конкурсу звертатися до КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради: kyltyra_pidgayci@ukr.net 

ДЕТАЛЬНІ УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ МІСТЯТЬСЯ У ПОЛОЖЕННІ ПРО КОНКУРС за посиланням: https://pidgayci-gromada.gov.ua/kz-cktms-12-41-53-11-06-2021/

Результати конкурсу будуть опубліковані на сайті та офіційній сторінці Підгайцівської громади у фейсбук. Нагородження відбудеться на головній сцені в с. Підгайці 24 серпня під час проведення святкових заходів приурочених до Дня громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних