Пошук

У Підгайцівській громаді – триває православний табір «Острів». ФОТО

Дата: 22.07.2021 09:06
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

На території позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Сонячний», який знаходиться на території Підгайцівської громади у селі Гаразджа, триває православний табір «Острів».

Фото без опису

Організували та проводять таборування для ста дітей – прихожан священики парафій Православної церкви України у Луцькому районі.

У таборі весело проводять дозвілля діти від 6 років. Весь день від ранку до вечора розписаний по хвилинах.  Діти поділені по куренях, в кожному - 21 дитина. Кожен курінь має своїх виховників – священика та вихователя, які опікуються дітьми: розважають, наставляють, допомагають їм адаптуватися у таборових умовах та завести друзів.

Фото без опису

Побут налагоджений просто – дівчатка та хлопчики мешкають в окремих корпусах, на території таборування відсутній WIFI, однак є таборова пошта і поштовий ящик, в який діти можуть покласти записку для вихователів, або учасників табору. Листи читають щодня в обідню пору.

Фото без опису

Поруч водойма, волейбольне поле, катамарани, байдарки, тенісні столи, футбольне поле. Є де побігати  та активно провести час.

Фото без опису

У приміщенні їдальні встановили великий екран з проекторм, тому діти у негоду можуть тут дивитися мультики або фільми.

У розпорядку дня – обов’язково є руханка, ранкова та вечірня молитви, 5 прийомів їжі, які готує кухар однієї із шкіл Підгайцівської громади. Діти кажуть, що все смачно і по-домашньому.

Фото без опису

Щодня у таборі заплановані різні розваги – перегляд фільмів, дискотека, лекції на духовну тематику, вечірня ватра.

От саме на вечірню ватру та презентацію куренів запросив керівник табору митрополита Луцького та Волинського Михаїла, представників Підгайцівської громади та меценатів.

Фото без опису

Діти підготували короткі номери з піснями, танцями, монологами та сценками, а дорослі гості подякували за святкову атмосферу, побажали таборянам весело провести час та запам’ятати цікаві моменти нинішнього літа на усе життя.

Фото без опису

Увечері біля ватри усі дружно співали пісень під акомпанемент гітари заступника Підгайцівського сільського голови Валентина Приходька.

Фото без опису

Православний табір у Гаразджі триватиме до понеділка.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних