Пошук

Триває конкурс на заміщення вакантних посад директорів шкіл с. Воротнів та с. Лище

Дата: 05.07.2021 11:18
Кількість переглядів: 754

Фото без опису

Відповідно до  вимог Законів України в Підгайцівській громаді було оголошено конкурси на заміщення вакантних посад директорів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Лище та загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Воротнів, про що було повідомлено на офіційному сайті громади.

Днями відбулось чергове засідання комісії з конкурсного відбору кандидатур на заміщення вакантних посад.

Фото без опису

Згідно розпоряджень про затвердження конкурсної комісії, Жанна Скороход представила склад членів комісії, до якої увійшли: Приходько Валентин Васильович - голова комісії, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Підгайцівської сільської ради, депутат Волинської обласної ради; Скороход Жанна Калениківна, заступник голови комісії, начальник відділу освіти, культури молоді та спорту Підгайцівської сільської ради; Крамар Тетяна Петрівна, секретар комісії, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту; Купіч Лілія Анатоліївна,  депутат Підгайцівської сільської ради, заступник голови постійно діючої комісії з депутатської етики, дотримання законності, соціального захисту населення та з питань освіти, культури, молоді і спорту ради, директор ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Піддубці; Сінчук Богдан Володимирович,  депутат Підгайцівської сільської ради, член постійно діючої комісії з депутатської етики, дотримання законності, соціального захисту населення та з питань освіти, культури, молоді і спорту ради; Дячук Анастасія Василівна,  керуюча справами виконавчого комітету Підгайцівської сільської ради; Карась Жанна Іванівна, голова Луцької районної організації профспілки працівників освіти; Зінкевич Світлана Георгіївна, депутат Підгайцівської сільської ради, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради»; Оришко Віталія Олексіївна, юрисконсульт Державної служби якості освіти у Волинській області.

Фото без опису

На офіційному сайті громади було оприлюднено всю необхідну інформацію про вимоги до кандидатів на посади, перелік необхідних документів, етапи проведення конкурсу. Протягом 20 днів тривав прийом документів. Останній термін подачі завершився 30.06.2021.

1 липня комісія розглянула документи претендентів на посади. 2 липня відбулись ознайомлення кандидатів  на посади директорів шкіл із приміщеннями та членами трудових колективів навчальних закладів. 

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня с. Лище свою стратегію діяльності та розвитку закладу презентувала колегам кандидат на посаду директора Наталія Сікора. Метою діяльності було визначено - створення сучасного освітнього середовища, спрямованого на пошук та впровадження ефективних способів розкриття, вдосконалення та реалізації творчого потенціалу дитини через навчання, сім'ю, громаду. Кандидата на посаду Наталію Сікору активно підтримали присутні вчителі та попередня директорка школи Тетяна Науменко.

Фото без опису

У загальноосвітній школі І-ІІ ступеня с. Воротнів своє бачення розвитку закладу на наступні 2 роки присутнім представила Вікторія Кошелюк, яка 14 років працює в даному навчальному закладі. Претендентка на посаду акцентувала увагу на необхідності активізації спільної, командної роботи у колективі задля досягнення бажаних результатів та наголосила на демократичному стилі в управлінні. Метою діяльності було визначено створення сучасного навчального закладу з позитивним іміджем. Особливу увагу було звернено на необхідність покращення матеріально-технічної бази закладу та активізації участі у всіх можливих активностях, конкурсах та проєктах.

Фото без опису

Заступник сільського голови Олександр Бляшук був присутній на зустрічі претендента на посаду директора у Воротнівську школу з педагогічним колективом. Посадовець підтримав Вікторію Кошелюк та дав відповіді на хвилюючі присутніх питання.

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Крамар подякувала претендентам та запросила 9 липня до участі у наступному етапі конкурсу, який передбачатиме виконання тестових та ситуаційних завдань і презентації стратегій розвитку закладів освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних