Пошук

Леонід Гроголь: Дорогу у Піддубцях обіцяють відремонтувати до кінця літа

Дата: 02.07.2021 16:31
Кількість переглядів: 738

Фото без опису

Переможця тендеру на капітальний ремонт покриття проїзної частини вулиці Новокотівська в селі Піддубці Луцького району визначили та підписали з ним угоду про виконання робіт.

Згідно тендерної документації, на укладання асфальтобетонного покриття в Піддубцях витратять 1 мільйон 185 тисяч гривень. Частина коштів - 1 мільйон гривень, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам, решту профінансують із бюджету Підгайцівської громади.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь розповів, що підрядник, згідно договору, має виконати капітальний ремонт дороги, підсипати та укріпити узбіччя, встановити дорожні знаки та зробити розмітку.

Разом з тим, він зобов’язується усунути недоліки, які можуть виникнути після завершення капітального ремонту у гарантійний термін експлуатації об’єкту.

 «Прошу звернути увагу, що це не ямковий ремонт, як було раніше, а повністю демонтаж старого дорожнього покриття та укладання нового – асфальтобетонного, воно має бути міцнішим та зносостійкішим», - підкреслив посадовець.

Директор ПП «Дановабуд», яке стало переможцем тендерних торгів, Григорій Аманжаєв заявив, що вони готові приступити до виконання робіт вже найближчим часом, а до кінця літа капітальний ремонт вулиці Новокотівська у Піддубцях планують завершити.

Пресслужба Підгайцівської сільської ради

#Підгайцівська Громада
#Підгайці
#Леонід Гроголь
#Тендер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних