Пошук

Про що йшлося на виконкомі Підгайцівської сільської ради

Дата: 29.06.2021 10:31
Кількість переглядів: 606

25 червня відбувся плановий виконком Підгайцівської сільської ради. Вів засідання сільський голова Юрій Семенюк.  На засіданні виконавчого комітету були присутні 13 членів виконкому, заступник сільського голови Леонід Гроголь, заступник сільського голови Олександр Бляшук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Жанна Скороход.

Фото без опису

 

Порядок денний містив наступні питання: 1. Про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна.2. Про надання матеріальної допомоги. 3. Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітньому. 4. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна. 5. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав. 6. Про забезпечення збереження ліній електрозв’язку від пошкоджень. 7. Про погодження режиму роботи. 8. Про взяття на соціальний квартирний облік. 9. Про надання ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок. 10. Про затвердження план – схеми розташування дорожніх знаків та засобу примусового зниження швидкості. 11. Про проведення культурно-масових заходів (дискотек) у вечірній час у закладах культури Підгайцівської сільської ради. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету сільської ради на ІI-е півріччя 2021 року.

Виконавчий комітет розглянув лист директора КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради про надання дозволу на проведення вечорів відпочинку для молоді, дискотек. Керуючись ст. 32 п. 7 самоврядних повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно змін до постанови КМУ від 16.06.2021 № 611, виконавчий комітет вирішив дати дозвіл на проведення вечорів відпочинку для молоді, дискотек в закладах культури Підгайцівської  територіальної громади з 20.00 до 23.00 години. Також, директору КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради Ковжук Тетяні доручено визначити відповідальних осіб: по збереженню майна закладів культури  під час проведення вечорів відпочинку для молоді та дискотек та по забезпеченню громадського порядку і правил безпеки в закладах культури.

Фото без опису

Виконавчим комітетом було рекомендовано громадським  організаціям  здійснювати  патрулювання  під  час проведення дискотек.

Таке рішення всі присутні члени виконкому підтримали одноголосно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних