Пошук

Відбулась комісія з питань економіки, земельної реформи і розвитку підприємництва Підгайцівської сільської ради

Дата: 23.06.2021 13:34
Кількість переглядів: 600

22 червня в приміщенні сільської ради с. Підгайці відбулась комісія з питань економіки, земельної реформи і розвитку підприємництва Підгайцівської сільської ради VIII скликання у складі 7 осіб: голови комісії – Бляшука Олександра, заступника голови – Разумовського В’ячеслава, секретаря – Ковжук Тетяни, членів комісії: Колошви Олександра, Сметани Миколи, Собчука Андрія, Лісовської Діани.

Фото без опису

 

Порядок денний містив 14 питань: 1. Надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку. 2. Надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства. 3. Надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення індивідуального садівництва. 4. Надання дозволу на розроблення детального плану території. 5. Надання дозволу на затвердження детального плану території. 6. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою. 7. Надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою. 8. Надання дозволу на затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. 9. Надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (цільове призначення якої змінюється). 10. Оренда землі. 11. Переведення садового будинку в житловий. 12. Затвердження технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності. 13. Надання дозволу на виготовлення паспорту прив’язки тимчасової споруди. 14. Різне.

Фото без опису

Виділення нових земельних ділянок не відбувалося, оскільки діє мораторій на видачу нових земельних ділянок до розробки всіх необхідних документів та планів.

Комісія працювала прозоро й відкрито, усі бажаючі, у тому числі заявники, чиї питання були винесені до порядку денного, мали змогу висловити свою позицію під час роботи комісії.

Фото без опису

З деяких питань попередньо вже були здійснені виїзні засідання комісії. Щодо ряду додаткових питань, які виникли, було погоджено, також, провести виїзні засідання для детального вивчення.

Інші питання розглядалися у робочому порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних