Пошук

Районну первинку урочисто вітали з Днем медичного працівника

Дата: 18.06.2021 18:42
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

У неділю, 21 червня, в Україні відзначатимуть День медичного працівника. До святкового концерту та привітань районної первинки з професійним святом, що проходило в клубі с. Новостав 18 червня, приєдналися голова Боратинської сільської ради Сергій Яручик, заступник голови Торчинської сільської ради Олександр Пиза, голова Городищенської сільської ради Світлана Соколюк, заступник голови Підгайцівської сільської ради Валентин Приходько, колектив КНП «Луцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги», директор центру - Оксана Чертюк.

Керівники громад зверталися до працівників медицини з щирими вітаннями та побажаннями всього найкращого на професійній та особистій ниві, обіцяли підтримку в такий нелегкий час реформування та викликів пандемії.

Фото без опису

Заступник голови Підгайцівської сільської ради Валентин Приходько у своєму вітальному слові подякував медичним працівникам за кожен день, відданий своїй роботі, згадав про виклики пандемії та реформування медичної галузі.

«Кожен із вас виконує надважливу місію - лікування та порятунок українців. Нехай же Господь за Вашу відданість справі нагородить міцним здоров'ям та силою. Дякуємо Вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!», - підсумував посадовець.

Зі сцени лунали музичні вітання творчих колективів району: Сенкевичівської мистецької школи, тріо «Струни Ратнева», вокального ансамблю НД «Просвіта», хореографічного колективу БК с. Городище та інших.

Фото без опису

Заступник голови Підгайцівської сільської ради зробив присутнім сюрприз та виконав пісню з репертуару колективу «ВІЛЬНИЙ ВІТЕР» - «На зорі мене, мамо, збуди». Продовжила музичне вітання Валентина Приходька його донька – Софія, заспівавши пісню «Лети моя пісне».

Фото без опису

На завершення урочистостей, від імені керівництва Підгайцівської сільської ради, Валентин Приходько нагородив колектив КНП «Луцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на чолі з директором закладу - Оксаною Чертюк грамотою за сумлінну працю, вагомі досягнення в трудовій діяльності, високий професіоналізм.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних