Пошук

У Підгайцівській громаді вітали медиків з професійним святом. ФОТО

Дата: 17.06.2021 14:39
Кількість переглядів: 1540

17 червня напередодні Дня медичного працівника у Підгайцівській громаді привітали та відзначили працівників медичної галузі громади.

У Луцькій центральній районній лікарні медичний персонал та керівництво закладу від Підгайцівської сільської ради привітав заступник сільського голови Валентин Приходько.

Посадовець зазначив, що цей день разом із працівниками медицини відзначають тисячі людей, яким лікарі подарували радість одужання, які вірять у їхні знання, вміння і досвід, у постійну готовність прийти на допомогу.

Валентин Приходько наголосив на тому, що лікар - почесна, гідна поваги, благородна, і разом з тим дуже відповідальна професія. Посадовець звернувся до присутніх зі словами вдячності:  «Ви охороняєте наше здоров'я, лікуєте, допомагаєте з'явитися на світ новим життям, проводите профілактику захворювань. Робота медичного працівника - це не лише надання медичної допомоги, а й спілкування з людьми. Пацієнти приходять часто не лише за лікарською допомогою, але й за розумінням і співчуттям. Добре слово помножене на досвід і знання медика – запорука успіху в роботі. Ми щиро дякуємо Вам за самовіддану працю, особливо в складних умовах пандемії».

Запальними піснями колектив лікарні привітав колектив «Молодички» з села Воротнів. Одна з представниць колективу особисто подякувала присутньому у залі лікарю Олександру Дикому за врятоване життя.

Грамотами за сумлінну працю, вагомі досягнення в трудовій діяльності, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника були нагороджені:

  • Коновал Сергій Михайлович, головний лікар КП «Луцька ЦРЛ»;
  • Яков’юк Алла Олександрівна, головна медична сестра КП «Луцька ЦРЛ»;
  • Луцик Наталія Миколаївна, завідувач неврологічного відділення КП «Луцька ЦРЛ»;
  • Мельник Ірина Сергіївна, біохімік клініко-діагностичної лабораторії КП «Луцька ЦРЛ»;
  • Кристич Оксана Миколаївна, лікар-ендокринолог КП «Луцька ЦРЛ».

Урочисті вітання наших лікарів, фельдшерів, медичних сестер та працівників медичної галузі продовжились в приміщенні Будинку культури с. Підгайці, де зібрали дружній колектив Підгайцівськиого центру первинної медико – санітарної допомоги» із представниками мережі ФП та ФАПів.

З вітальним словом до працівників первинної медицини звернувся заступник сільського голови Леонід Гроголь: «Шановні працівники галузі охорони здоров'я, лікарі, фельдшери і медичні сестри! Прийміть вітання з Днем медичного працівника. Ми щиро вдячні Вам за самовіддану працю, милосердя, доброту й щедрість душ.  Всім, хто працює в закладах охорони здоров’я громади бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету, щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаємо бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини».

Валентин Приходько та Леонід Гроголь відзначили медичних працівників первинки грамотами за сумлінну працю, вагомі досягнення в трудовій діяльності, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника.

Подяки отримали:

директор КНП «Підгайцівський ЦПМСД Підгайцівської сільської ради» Гунько ОльгаРостиславівна,

 лікар- терапевт  – Євчук Валентина Володимирівна,

лікар загальної практики, сімейний лікар – Шабурова Гульнора Зульфіївна.

Також, грамотою від Луцької районної державної адміністрації за сумлінну працю нагородили фельдшерку Карабан Юлію Олександрівну; почесною грамотою управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації за вагомі досягнення у професійній діяльності – головну медичну сестру Годунок Катерину Олексіївну.

Директор КНП «Підгайцівський ЦПМСД Підгайцівської сільської ради» Гунько Ольга Ростиславівна привітала колектив центру з професійним святом та відзначила кожного працівника гарним словом та грамотою за професійні досягнення.

Присутніх у залі медичних працівників вітали зі сцени творчі колективи с. Підгайці : піснями - хор «Яворинонька», ансамбль народної музики «Криниченька», Софія Приходько  - композицією «Лети моя пісне», школяр Дмитро Демчук – гуморескою «В зоопарку».

На завершення вітань зі сцени пролунала пісня у виконанні представника колективу «ВІЛЬНИЙ ВІТЕР» Валентина Приходько «На зорі мене мамо збуди».

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк та весь колектив сільської ради приєднується до привітань та щирих побажань на адресу всіх представників медичної галузі з нагоди свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.