Пошук

Звернення до мешканців громади

Дата: 16.06.2021 10:05
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

Шановні мешканці громади, останні сумні події спонукають звернутись до Вас і поділитись своїми думками, щодо ситуації, яка склалась навколо Підгайцівської сільської ради.

В ніч з 29 на 30 травня не встановленими особами на території комунального підприємства було пошкоджено два транспортних засоби, а саме: вантажний автомобіль MERSEDES розбито лобове скло та в тракторі МТЗ - 80 розбито заднє скло та пошкоджено (порізано) шину вантажного автомобіля. Директором КП подано заяву про скоєння кримінального правопорушення в органи поліції. Працівниками поліції інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Фото без опису

На тижні також в баки 3 одиниць техніки невідомими особами було залито воду з метою знищити паливну апаратуру.  Вчасно виявлення дало можливість уникнути дороговартісного ремонту у сумі понад 5 тис. євро. Це паралізувало роботу техніки та відповідно можливість КП вчасно та на належному рівні виконувати свою роботу на благо мешканців громади.

Фото без опису

Всі ми нещодавно під час «Дня відкритих дверей» у КП Підгайцівської сільської ради могли спостерігати виставку техніки нашого комунального.

Фото без опису

Нещодавно технічний парк був оновлений новими технічними засобами. Сьогодні у комунальному підприємстві є унікальний автопідйомник, потужні сміттєвози, вантажні автомобілі, техніка на яку встановлено розкидач солі та піску для посипання доріг. Є техніка для транспортування вантажів, чищення снігу,  підмітання доріг та багатофункціональні трактори, навантажувачі. Наше КП сьогодні найпотужніше на Волині серед сільських громад.

Фото без опису

Кому це потрібно?? Висновки кожен зробить сам…….

Шановні жителі громади, можливо хтось володіє інформацією щодо даних кримінальних правопорушень!

Просимо Вас звернутися до поліцейського офіцера громади Толстихіна Миколи Леонідовича +380663308009 або 102.

Також телефонуйте до КП за телефоном  0994864034.

Нам необхідно спільними зусиллями виявити та притягнути до відповідальності зловмисників, які нищать майно нашої громади.

Будемо вдячні за будь-яку допомогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних