Пошук

Важлива інформація

Дата: 12.06.2021 10:58
Кількість переглядів: 680

Фото без опису

Шановні мешканці громади!
Вчора депутат Підгайцівської сільської ради Микола Господарик запустив ніби-то сенсацію про те, що із бюджету громади витрачаються кошти на висвітлення діяльності сільської ради. Депутат вигадав суму у розмірі 420 тисяч гривень і активно ширить її, як доконаний факт, звинувачуючи сільську раду у марнотратстві та навіть погрожує прокуратурою.

Така необізнаність народного обранця – шкодить репутації усієї громади та депутатському корпусу загалом. 
В усьому світі є практика укладати договори із ЗМІ та розміщувати там інформацію про діяльність органів місцевого самоврядування і та органів державної влади. Таким чином багато років працює Волинська обласна рада, Луцька районна рада, Луцька громада.

 Більше того, це хороший тон у стосунках влади та журналістів, оскільки будь- яка інформація яка має приховану рекламу, якщо вона не оплачена офіційно, називається – «джинса». І журналісти, які допомагають пану Господарику писати матеріали на його публічну сторінку, знають це не гірше нас, однак інших способів очорнити діяльність влади, аніж перекрутити інформацію, у них немає.

Друге, що мають знати мешканці громади: усі ЗМІ, чи то газета, сайт чи телеканал, мають власників і якщо хтось із опонентів має на них вплив, інформація про Підгайцівську сільську раду, якою б вона цінною для суспільства не була, ніхто не видасть в ефір. 

Тому іноді органам місцевої влади доводиться укладати договори та працювати зі ЗМІ на платній основі, аби мешканці громади могли хоч десь дізнатися про позицію сільської ради у тому чи іншому питанні.
Щиро дякуємо усім ЗМІ, які беруть наші новини на свої сторінки безоплатно та допомагають інформувати громаду про події, які відбуваються у наших селах. Це дуже цінно для мешканців Підгайцівської громади. 

З Insider Media Підгайцівська сільська рада уклала офіційний договір про співпрацю. На цьому сайті вийшло чимало новин про життя громади  і за ці кілька місяців громада вперше оплатила редакції гонорар у розмірі 36 тисяч гривень. Другий платіж, який є на скріні пана депутата, повернутий на рахунок сільради, через помилку у реквізитах.
Просимо депутатів із опозиції активніше долучатися до роботи в раді, відвідувати комісії напередодні сесії, щоб ви і ваші помічники, вивчали зміст питання напередодні, вникали в тонкощі регламентної та бюрократичної роботи, щоб ваші дописи були фаховими та змістовними, а не спекулятивними. 

Інформаційні війни, організовані ботами та ботофермами на замовлення зацікавлених осіб, фейкові сенсації, які розповсюджують у соцмережах інформаційні пірати, штучно створенні конфліктні ситуації там, де їм немає місця – забавка політиків, а яка шкодить іміджу громади та втомлює людей негативом та токсичністю.xcvdfdx21


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних